Menu

Dupa WWW Party si SMSCluj

Despre cum a fost la WWW Party au scris astazi multi oameni faini din online. Au scris mai bine decat as putea eu asa ca va fac doar o sinteza la reactii si va dau cateva link-uri catre articole si poze. (ceva comentarii ale mele in paranteze)

Chinezu multivalent, prezentator si speaker (ca el e smecher si asta il deosebeste de restu’) mi-a scris pe twitter: “deci dupa ce mi-ai facut ieri am fost foarte aproape sa iti dau unfollow, block, report spam :)))))))))))” (astept sa vad poza cu cartea)

Nebuloasa a scris aici un articol in care ma lauda mai frumos decat unu care scrie articole platite (iti multumesc, la urmatoarea iti las amintire ceva mai valoros decat cuiul ala batut in lemn)

Prezentarile lui Adi Hadean si Lorand Minyo de la SMSCluj au fost exact cum ma asteptam, scurte si frumoase, …isi ating scopul si nu te lasa sa ramai indiferent. (2 oameni de ascultat cand incep sa vorbeasca)

Ciulea a facut broadcasting live + cateva poze, …si cativa oameni fericiti (aia care au ramas acasa).

Andrei Crivat, Alina si Razvan sunt persoanele carora trebuie sa multumesc pentru sansa de a presta pentru voi, cei prezenti, la nebunia de petrecere din Gambrinus si sa ii felicit pentru organizare.

Mai multe poze (pe langa cele depe zite-ul lui Ciulea gasiti aici si aici)

P.S era sa uit felicitarile pentru Crivat si prima lui prezentare, …una foarte reusita.

2 Responses

  1. siginutz says:

    deci tre sa mai facem 😛 nu de alta, sa nu va petreceti singuri… 😛

  2. Cristian Gog says:

    facem, facem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *