Menu
Notes & Ties - Note de an nou

Notes & Ties – Note de an nou

Am fost impreuna cu sotia sa vedem ceea ce scrie in titlu, adica un concert de muzica clasica, “Note de an nou” sustinut de orchestra Notes & Ties condusa de bagheta dirijorului Vlad Agachi.

Nici nu stiu ce sa va spun si cum sa va descriu experienta si trairile avute. A fost ceva care iti doresti sa se repete cat mai repede  si tu sa poti fi prezent. Am vazut / auzit prima data pe cineva cantand la nicovala in cadrul unei orchestre. A fost spectacol!

A fost primul concert de muzica clasica din Romania transmis live pe net. Astfel a putut fi vazut live pe Trilulilu  si de cei care nu au mai avut norocul sa “prinda” un bilet.  Si daca tot spuneam mai sus ca e ceva care vrei sa se repete, cu bucurie va anunt ca “Note de an nou” a fost primul dintr-o serie de 4 concerte sustinute de Notes & Ties, urmatorul o sa fie de Paste.

Pana atunci ca sa va fac pofta, va arat o mica particica (furata de la Ciulea) din ce am  vazut / auzit  noi:

Pentru acesta minunata experienta eu si Adriana le multumim Teodorei si lui Psaico

3 Responses

  1. MIA says:

    super! ma bucur pentru voi

  2. Ovi says:

    Asa este! Am fost si eu la concerte de genul! E pacat ca lumea nu mai prea merge la opera sau muzica simfonica si poate ca daca nu ar fi asa scumpe ar merge lumea mai des. Merita!

  3. Radu says:

    Fragmentul este din opera William Tell, nu muzica din Tom & Jerry :)))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *