Menu
  • DSC_5618

De 1 iunie, am dat cadou Magie și am primit, în schimb, tot Magie

Așa cum spuneam, de fiecare dată când am avut ocazia, copiii sunt pentru mine extrem de importanți. Atât prin proiectul Nepoți de Crăciun, cât și prin alte acțiuni pe care le voi întreprinde mai departe, atât cât pot, tot binele pe care l-am primit de la voi cei care m-ați votat, cei care aveți încredere în mine, cei care mă sprijiniți prin gândurile bune pe care mi le transmiteți.

Tocmai de aceea, am fost onorat să fiu invitat și nu am ezitat să onorez această invitație pentru un eveniment pentru copii făcut cu drag și cu suflet de către cei de la Lions Club “Ioan Georgiu și Prietenii (ceilalți organizatori au dorit să rămână anonimi). Fără presă, fără mediatizare, fără „tam-tam”. Vă scriu despre acest eveniment doar ca să vă încurajez să dați și voi o mână de ajutor oricui are nevoie și oricând se ivește ocazia. Răsplata e minunată!

De 1 iunie, în sala restaurantului Sun din Cluj-Napoca, ne-au „inundat”, pe mine și pe celălalt invitat special – Adi Hădean, 60 de copii veniți de la Asociația Maria Gabriel,  Asociația Familia Regăsită și Centrul Bubu.

Dacă Adi i-a învățat cu adevărat ceva folositor (cum să facă frigărui cu legume și carne de curcan), eu i-am învățat două trucuri de „magie”. Asta știu, cu asta „defilez”.

Incredibil cât de multă energie au copii, în general. Atât de folosit într-o joacă continuă, cât mai ales de dat. Eu mi-am luat porția de „energie magică”. Nu uitați să răsfoiți pozele din galerie.

One Response

  1. […] l-a susţinut pe Cristian Gog şi îmi place să cred că asta a contribuit la succesul lui de la “Românii au […]