Menu
Paşte fericit, dragii mei!

Paşte fericit, dragii mei!

Ne apropiem cu paşi repezi de una dintre cele mai importante sărbători ale creştinismului. În aceste zile, în casele fiecăruia dintre noi trebuie să răsune hohote de râs şi să miroasă a cozonaci, să fie linişte, căldură şi lumină.

Învierea Domnului Iisus Hristos este sărbătoarea menită să ne facă să ne gândim la greşelile pe care le înfăptuim zi de zi, să ne apropie, să ne umple sufletul şi mintea de lumină.

În ajunul acestei zile atât de importante pentru omenire, eu vă urez tuturor să fiţi mai buni, mai calzi şi mai răbdători. Să ascultaţi mai mult, să analizaţi mai atent şi să comunicaţi mai eficient. Să simţiţi mai frumos, să trăiţi mai intens şi să iubiţi mai puternic. Păstraţi-vă, zi de zi, câteva momente pentru a vă gândi la ceea ce contează cu adevărat în viaţă şi încercaţi, pas cu pas, să puneţi acele lucruri pe primul plan.

Sărbători fericite, cu lumină în suflete şi în gând! Să vă bucuraţi la intensitate maximă de clipele petrecute în compania celor dragi şi să aveţi grijă la excese!

P.S.: Iepuraşul nostru întârzie un pic, dar după sărbători revenim cu detalii despre următoarele două etape ale turneului IMPOSIBILităţi. Staţi cu ochii pe noi pentru că surprizele se vor ţine lanţ!

Paşte fericit tuturor!

One Response

  1. Florin says:

    Cristina sa ai un Paste Fericit .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *