Menu

Iluzionism cu masca

Iluzionism simplu, …iluzionism combinat cu mima, da un rezultat de o frumusete terifianta.
Iluzionism cu masca a fost cautarea mea dupa ce am vazut o mica parte din actul lui Jerome Murat la televizor. Singura data cand priveam o prestatie cu ochii umezi.  Am revazut clipul de sute de ori de atunci si inca am senzatia de gol in stomac de fiecare data. 

Mai necesita iluzionismul de azi aparate ce taie iluzionistul in doua, cutii mari, flacari, sabii sau animatoare?

7 Responses

 1. Adriana says:

  ramai fara cuvinte

 2. Dan Ciulea says:

  speechless……
  si ca sa raspund la intrebare: NU

 3. mia says:

  extraordinar!

 4. Bogdan says:

  Iluzionism … nu flacari, sabii si animatoare. La un asa spectacol as merge si eu. Frumos!

 5. well.. SUPER SHOW-ul!
  dar referitor la intrebarea ta.. dupa parerea mea, Iluzionistul trebuie sa includa toate aceste elemente si detalii in show-ul lui.. este ceea ce lumea asteapta sa vada de la un show iluzionism, decor, asistente, foc, sabii, etc..
  (de ce mai are nevoie opera de orchestra? doar se poate compune orice tip de muzica si pe comp.. play si gata show-ul. O sa-mi zici, ca trebuie sa vezi orchestra life altfel nu -i opera..) Asa-i si cu iluzionismul.. sunt elemente ce nu trebuiesa lipseasca..
  Sper sa nu fiu inteles gresit! imi place foarte mult show-ul dat exemplu..

 6. Cristian Gog says:

  Lorenzo, iti dau dreptate …dar pana la un punct. Ma refer la iluzionismul din vremurile noastre cu tendintele acestuia. Cred cu tarie ca si acest domeniu trebuie sa evolueze, in mod firesc spre ceva mai imposibil si mai impresionant. Spectatorul trebuie sa aprecieze arta si actul magic, de la conceptie la sentimentele transmise, nu ingeniozitatea cu care a fost creat si este folosit un anume aparat. Cunoastem amandoi persoane care folosesc divese aparate fara motivatie si mesaj.

  • Blacker says:

   Esti foarte tare,,da cum reusesti,La romanii au talent ai aratat iluzionismul dar nu ai spus cum il faci,,,,,insa meritai cei 120 000€ La romanii au talent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *