Menu

Pofta (de) record!

Pofta de recond, … sau mai degraba un “record de pofte” la cate lume o sa fie acolo salivand. Deci record o sa fie, GARANTAT! Frigaruia bloggerilor, pentru ca vorbim de o frigaruie, este una mare de tot, …are 100m (adica metri) si o greutate de peste 7t (tone).

Adi Hadean, omul cu initiativa, impreuna cu cei mai oameni din online-ul clujean Florica și Zicu de la TVDece, Lorand Minyo, Ruben Kislaki, Groparu, Anda Călinici, Dan Ciulea, Alex Ursa, Daniel Rus, Dragos Mone, Bogdan Besliu, Vlad Cucu, Alexandra Craciun de la Urban Gourmet, Sanda, Mironeasca, Adriana, Mihaela, Alex Bartiș, Andrei Aroneț, Marian Hurducaș, Raluca Crisan, Lush, @Mariuspan, Robert, Maria Eftimie, Andrei Palatkas, Vlad ilariantu‘, Doru Puscas, LaideePurpl, Alma, Stil masculin, Dan Oltean, Psaico, Zaineasca (responsabila si de afisul asta frumos) si cu mine, vom face asta :

Afisul pentu Frigaruia Bloggerilor Clujeni

Frigaruia Bloggerilor Clujeni

Frigaruia bloggerilor se intampla in cadrul Zilelor Clujului , in data de 28 mai cu sprijinul CSI Romania, Italinox, BauMax si Agricola Bacau care ne ajuta cu cele necesare.

Va asteptam sa gustati din frigaruia ce vom face si sa ne bucuram impreuna de stabilirea unui un record mondial.

5 Responses

 1. Adi Hadean says:

  pentru conformitate, toată instalația (cu suport și etc se ridică pe la 7 tone) 🙂

 2. buburuza says:

  de-abia astept 😀

 3. injineru' says:

  bă ce site super mizdă ai:d te trec în blogroll
  PS parcă ar mai merge o frigăruie ceva:D

 4. Cristian Gog says:

  Iti multumesc. Parca ar mai merge, …una si mai lunga! 😛

 5. […] Dupa  aproape 2 zile de munca, dupa toata nebunia de acolo, fumul, arsurile de la soare, caramizile incinse, clemele si segmentele firbinti din frigaruie care ne-au fript degetele, dupa cativa kilometri facuti in lungul acelei mese lungi  … eu va mai spun doar ca am ramas cu amintirea. Amintirea a ceea ce a fost acolo: o echipa, niste oameni cu suflet mare, o  dorinta comuna, mult devotament, si mai multa satisfactie, oboseala, fericire, izbanda … si un recond! […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *