Menu
Nepoti de Craciun 2011- ganduri de final

Nepoti de Craciun 2011- ganduri de final

Am fost nepoti pentru 200 de bunici si nu a fost usor, dar nu vreau sa va spun acum despre cat de greu a fost. Greul parca nici nu mi-l mai amintesc, doar corpul meu o face in incercarea de a-mi spune ca e timpul sa recuperez la capitolul odihna.

Vreau in schimb sa va spun ca sentimentul trait cu greu poate fi egalat si ca totul a trecut parca prea repede. Nu stiu cum as putea  sa va transmit emotiile ce te incearca atunci cand o batranica te intreaba daca nu vrei sa fii nepotul ei permanent, sa te duca cu ea acasa! Pentru ca aveam deja ochii umeziti m-am facut ca nu am inteles intrebarea si i-am raspuns: “Pai suntem deja nepotii vostrii, va promit ca o sa venim si anul viitor!” Mai mult nu am putut zice atunci si sincer nici acum nu cred ca as gasi un raspuns mai inteligent.

Nepotii de craciun si cadourile pentru bunici

Nu toate au fost minunate, am avut si clipe tensionate, am schimbat unele din planurile initiale si am renuntat la anumite initiative. Am facut flashmob-ul cu 2 zile mai tarziu decat era planificat. Am intalnit oameni care, in loc sa doneze au vrut sa ne “imprumute” cateva din pungile cu alimente primite, intreband de ce nu le facem si lor un cadou. Au fost clipe rele si bune dar au facut parte din farmecul campaniei. Daca totul era prea usor si totul decurgea normal poate ca bucuria simtita acum la final nu era la fel de mare!

Vreau sa va mai spun ca totul a fost posibil numai datorita unor oameni incredibili care mi-au fost alaturi si carora vreau sa le multumesc. Capul de lista este Ciulea, fara implicarea lui nu as fi reusit in editia din acest an, urmat imediat de Ioana si Raluca in egala masura, apoi toti cei care ne-ati fost alaturi: Adi HadeanAlina si Razvan,  Groparu, Lorand,  HurducasOana, KataiAronet, Olteanu, Alex Ursa si voluntarii, Hurducas si Cristina, Oana, Mone impreuna cu sora lui si Alma Varga, Ioana, Anda si juniorii, Madalina, celor care ne-au ajutat sa colindam pentru a promova campania: Labo, Vlad GligaAminda si prietenul ei pletos Dudu Isabel, iar la final Ansamblului Folcloric Martisorul pentru frumosul moment artistic sustinut, lui Ovidiu Rusu pentru sonorizare si tuturor celor care au donat alimente sau scris felicitari.

Evident ca trebuie sa mentionez si sa multumesc in mod special sustinatorilor campaniei de anul acesta: Polus Center, Electrogrup, Cedatrine,  Gaben.ro, Farmec, AncadaCFR 1907 Cluj si Uni Showroom.

P.S. Daca am uitat pe cineva, rog iertare!

13 Responses

 1. Adriana says:

  Asa cum i-am zis si lui Dan, cred ca acesta a fost cel mai frumos cadou de Craciun pe care il poate primi cineva, atat pentru cei care daruiesc cat si pentru cei care primesc.

 2. KooKooL says:

  Felictari pentru tot!

 3. Aminda says:

  Prietenul meu pletos este Dudu Isabel, o mare si veche voce a rockului clujean: http://www.facebook.com/duduisabel?ref=ts
  http://www.youtube.com/watch?v=EgPC_UPxmj4

 4. Dan Olteanu says:

  Felicitari Cristi si Dan pentru initiativa, pentru suflet si nu in ultimul rand pentru perseverenta si energia voastra incredibila! Ma bucur ca am putut fi alaturi de voi in acest proiect!
  Si inca o remarca, da, Clujul are COMUNITATE ONLINE!

 5. […] timpul Nepoti de Craciun se auzea cu frenezie la intrarea in Carrefour Polus: desfasuram o campanie de strangere de alimente […]

 6. zoltybogata says:

  Felicitări. Sărbători fericite

 7. […] si detalii despre evenimentul organizat in campania Nepoti de Craciun, am gasit cate ceva la Cristian Gog,Marian Hurducas, Dan Ciulea si Gabriel […]

 8. Claudiu says:

  Cristi, stii cine s-a nascut de Craciun? Dar ai auzit de povestea (viata relatata) unui Apostol de-al sau, Apostolul Ioan? Stii de confruntarea dintre Apostolul Ioan si Marele Vrajitor Chinops in Pergam?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *