Menu

Nepoti de Craciun

Nepoti de Craciun” a fost numele campaniei noastre de ieri. Chiar daca a fost pusa la cale in doar cateva zile, cu ajutorul vostru am reusit sa facem fericiti 100 de bunici de la centrele de batrani ale Clujului. Noi ne-am propus 50 de pachete iar plasele numarate la final au fost defapt 95, adaugand cele 5 pachete primite de la colegii de birou inainte de actiunea din Polus sunt exact 100.

Sunt Nepot de Craciun Nepot de Craciun Adi Hadean - Nepot de Craciun

Nepoti De Craciun

Si acum multumirile, ca asa se cuvine sa multumesti oamenilor care te ajuta. “Nepoti de Craciun” nu era posibil fara suportul a doua persoane deosebite: Adi Hadean si Raluca Crisan.Ajutotul a venit apoi de la Polus Center ne-a pus la dispozitie spatiul si au fost primii care au pus ceva in carucioarele cu alimente, Divertis Shop ne-a printat tricourile, iar Cristi Rusu a fost cel care ne-a oferit sonorizarea si nu in ultimul rand …Oana a facut manual toate felicitarile.

Mai trebuie sa multumesc celor prezenti fizic acolo care au facut totul posibil: Ciulea, TvDeCe, Daniel Rus, Zaineasca, Anda Calinici, Ioana Micu si voluntarelor Stud Card, celor care au promovat campania #NepotiDeCraciun pe twitter si bineinteles voua, tuturor celor care ati pus cate ceva in cosurile cu cadouri.

Mai multe poze gasiti aici

UPDATE:

Incepand cu ora 12:00 am inceput sa dam cate un cadou si o felicitare bunicilor a caror nepoti am fost. Am fost la 2 centre de batrani unde “bunicii nostrii” ne-au primit cu mare bucurie si ne-au coplindat si ne-au multumit. O batranica a spus chiar ca ne va scrie o poezie. Fericirea noastra a fost cu atat mai mare cu cat la unul din centre administratia locala a anulat in acest an fondurile de cadouri iar batranei nu mai sperau sa primeasca ceva. Ochii lor umeziti de bucurie  pe mine m-au lasat fara cuvinte.

2 Nepoti de CraciunCadouri de Craciun -Artvinium.ro

Ca totul sa se termine cum nu se putea mai bine, dupa ce noi am terminat de impartit cele 100 de plase cu cadouri si ne pregateam sa plecam catre casele noastre, Ioana Micu apare cu un cadou din partea unei fundatii care doreste sa ramana in anonimat. Multumim! Cadoul acesta a insemnat peste 100 kg de paste italienesti, putin peste 70 de cutii de lapte UHT si vreo 10 cutii mari pline cu dulciuri. Astfel am avut ocazia sa ajungem si la un azil de batrani si un centru de ingrijire pentru copii.

Multumiri tuturor celor implicati in acesta campanie si celor care au donat!

Sarbatori fericite si la multi ani!

2 Responses

  1. Bogdan says:

    FELICITARI! Mari oameni!

  2. […] multumitoare. Este una din cele mai vizibile persoane in online, cu el am facut campania “Nepoti de Craciun” si alaturi de el am avut placerea sa sa fac particip la “Frigaruia Bloggerilor“. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *